top of page
Aluminum Factory

CASEO

Sinds 1946 heeft CASEO Special Steel Center een uitstekende reputatie opgebouwd als één van de leidinggevende leveranciers in speciale metalen en zeldzame legeringen.

Van de meest voorkomende legeringen en roestvaste staalsoorten tot de meest zeldzame superlegeringen. Reeds vele bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren gingen u voor.

Van (kern-)energie tot olie&gas en de petrochemie. Van de scheepvaart via de farmaceutische industrie naar de voedingssector. Maar ook waterzuivering, machinebouw, offshore, lucht- en ruimtevaart. U kan het zo gek niet bedenken of Caseo heeft z´n strepen verdiend.

 

We specialiseren ons in het vinden van oplossingen voor uw meest tot de verbeelding sprekende uitdagingen. Hierbij concentreren we ons op materialen met speciale eigenschappen. Bestendig tegen hitte en hoge corrosie. Maar ook metalen met lage uitzettingscoëfficiënt, elektrische legeringen of legeringen met hoge mechanische weerstand, zelfs bij sterk verhoogde temperaturen.

Onze Producten

Onze producten zijn beschikbaar in alle verschillende vormen maten en materialen.

Een kleine kijk in ons portfolio:

Naadloze en gelaste buizen. Hydraulische buizen, instrumentatiebuizen, precisie buizen, geslepen assen en machinepijpen.

Profielen in rond, plat, vierkant en zeskant alsook L, U, en T- profielen.

Traanplaten, volle platen gaas, trek- en perfoplaten.

Warmgewalste en koudgewalste platen.

Las fittingen, BSBT en NPT draad fittingen. Flenzen volgens DIN, ANSI en ASTM.

Bevestigingsproducten in de meest uiteenlopende vormen en toepassingen. Moeren, borgmoeren, dopmoeren, bouten en vijzen, stud-bolts, U-bolts, rondsels, draadeinden, enzovoort.

Kabels, draden, precisiedraden en kettingen.

Maar ook op maat gemaakte producten maken ook een belangrijk deel van ons productenaanbod.

Een paar voorbeelden: smeedstukken, plaatstukken op maat gebrand, en band op maat gesneden of geslit.

Ons vakkundig team staat 24/7 voor u klaar om u bij te staan met de nodige expertise om u te begeleiden in uw zoektocht in een wereld van zaken die u bijna nergens anders kan vinden. En alles wordt uiteraard op de juiste wijze en de afgesproken tijd geleverd door onze eigen chauffeurs. Immers: waar anderen stoppen, gaat Caseo verder.

Welkom op onze nieuwe website, welkom in de wereld van CASEO Special Steel Center. U heeft net een betrouwbare partner gevonden die uw zoektocht naar speciaal staal en legeringen fundamenteel een nieuwe dimensie zal geven!

cox's-lane1_image_w1420_h803.jpg
75Anniversary.jpg
bottom of page